بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصمیم‌گیری درباره حقوق کارگران در جلسه بعدی شورای کار| وزیر کار: جاماندگان یارانه ثبت‌نام کنند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۲۱۳۷
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
تصمیم‌گیری درباره حقوق کارگران در جلسه بعدی شورای کار| وزیر کار: جاماندگان یارانه ثبت‌نام کنند+ فیلم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حداقل حقوق و دستمزد کارگران گفت: بناست در مورد این موضوع در جلسه بعدی شورای کار تصمیم‌گیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید صولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار داشت: در ماهی که گذشت، خدمات ویژه‌ای به بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری ارائه شد که بیمه تکمیلی همه بازنشستگان از جمله آنهاست. بیمه تکمیلی بازنشستگان با افزایش ۸۰ درصد  خدمات به مدت یکسال فعال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب رصد سامانه معاونت اشتغال وزارتخانه، دستگاه‌های اجرایی نسبت به ایفای نقش خود جلوتر از زمان هستند و فرصت‌های شغلی را که در دستور کار داشتند، ایجاد کردند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: کسانی که تحت هر شرایطی یارانه دریافت نکرده یا ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند به سامانه هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کنند و پس از بررسی‌های لازم، یارانه تخصیص می‌یابد.

مرتضوی همچنین در خصوص حداقل حقوق و دستمزد کارگران گفت: بناست در مورد این موضوع در جلسه بعدی شورای کار تصمیم گیری شود و اطلاعات کافی و نتایج آن به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

وی همچنین درباره برنامه‌های دولت برای پرداخت کالابرگ توضیح داد: در گذشته به دلیل عدم پیش‌بینی لازم، سامانه کالابرگ الکترونیکی در نظر گرفته نشد، اما امروز این سامانه با همکاری چند دستگاه طراحی شده و در چند استان در حال آزمایش است و پس از این مرحله، در صورت تمایل مردم کالابرگ‌ها به افراد عرضه می‌شود، اما اگر کسی تمایل به دریافت وجه نقد داشته باشد، این امکان هم وجود دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: ۱۱ قلم کالا برای تخصیص این کالابرگ‌ها انتخاب شده که انتخاب آن به عهده خود مردم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->